Ο Χριστουγεννιάτικος "Κουμπαράς" ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ"


 Στις αρχές του  Νοέμβρη, μετά από  συνάντηση που  πραγματοποιήθηκε  μεταξύ εκπροσώπων  της Ένωσης Γονέων  και του εμπορικού  κέντρου "Attica East"  (Πόρτο Ράφτη), έγινε  πρόταση των  καταστηματαρχών  του εμπορικού  κέντρου που  αφορούσε την  ανάληψη  πρωτοβουλίας για την προσφορά τους προς τα σχολεία του Δήμου μας. Συγκεκριμένα πρότειναν ...


την δημιουργία "κουμπαράδων", σε κάθε ένα (συνολικά 12) από τα καταστήματα του εμπορ. κέντρου, ώστε στο τέλος της εορταστικής περιόδου (περίπου στις 08/01/17) να ανοιχτούν και το ποσό που θα έχει μαζευτεί μέχρι εκείνη την ημέρα, μαζί με αυτό που θα προστεθεί από το εορταστικό δρώμενο (event) στις 16/12/16, να αποδοθεί στην Ένωση Γονέων. Η Ένωση Γονέων με τη σειρά της, θα το διανείμει (δημοσιοποιώντας κάθε φορά την "τμηματική" προσφορά ώστε αθροιστικά στο τέλος να μας δίνει το ποσό που μας αποδόθηκε από τους καταστηματάρχες) "αναλογικά", με βάση τις ανάγκες των σχολικών μας μονάδων του Δήμου σε κτιριακά, λειτουργικά ή άλλα προβλήματα.
Το εμπορ. κέντρο δε μας ζήτησε κανενός είδους "προβολή" εντός ή εκτός των δημόσιων σχολείων, ούτε οποιαδήποτε άλλη "διαφήμιση". Η πρωτοβουλία έχει μοναδικό σκοπό, σε συνεργασία με την  Ένωση Γονέων, να στηρίξει τα σχολεία του τόπου μας με αφορμή την εορταστική περίοδο. Το μόνο "αντίκρυσμα" αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση των καταστηματαρχών της τοπικής μας κοινωνίας η οποία, με τη σειρά της, θα δώσει κάποιες "ανάσες" στα σχολεία μας. Δηλαδή, στα παιδιά μας! Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι η επιτυχία αυτής της προσπάθειας εξαρτάται από τη δικιά μας υποστήριξη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ προκαταβολικά όλους σας για την ανταπόκριση και την καθοριστική σας συμβολή στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας και βεβαίως όλους, και Έναν-Έναν ξεχωριστά, τους καταστηματάρχες του εμπορικού κέντρου "Attica East" στο Πόρτο Ράφτη, γι' αυτή τους την Πρωτοβουλία. 
                                                                                                 Το ΔΣ